پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

النخاله: اجازه یهودی سازی قدس را نمی‌دهیم

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با تأکید بر اینکه مقاومت رژیم صهیونیستی را مجبور به عقب‌نشینی می‌کند، گفت: اجازه یهودی‌سازی قدس را نخواهیم داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۸ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 23
کد خبر: ۱۳۴۸۸۳

به گزارش راهبردمعاصر، «زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به اینکه یکپارچه‌سازی جبهه‌های مبارزاتی علیه دشمن صهیونیستی اکنون امری ضروری است، گفت: نباید اجازه دهیم که رژیم اشغالگر یکی از جبهه‌ها را محاصره کند و به‌تن‌هایی مورد حمله و تجاوز قرار دهد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، زیاد النخاله در اظهاراتی در همایش ملی جنبش حماس در اولین سالروز نبرد سیف القدس اظهار داشت که تنها مقاومت است که دشمن صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی خواهد کرد.

النخاله افزود که وحدت ملت فلسطین در تمامی مناطق برای حمایت از مقاومت و تداوم آن امری ضروری است و مبارزه علیه دشمن و مقاومت در برابر آن در سرتاسر فلسطین، باید مورد اهتمام همه باشد و تا جایی که امکان دارد روحیه مبارزاتی فلسطینیان باید تقویت شود.

وی تصریح کرد: دشمن صهیونیستی سعی دارد از شرایط نابسامان اقتصادی ملت فلسطین به‌نفع خود بهره‌برداری کند و ما باید با ایجاد راه‌حل‌هایی عملی، مانع از این کار شویم تا دشمن نتواند ما را تحت فشار قرار دهد.

النخاله تأکید کرد: قدس پایتخت ابدی ماست و مسجد الاقصی قبله‌گاه جهاد و مبارزات ما و تحت هیچ شرایطی اجازه یهودی‌سازی آن را نخواهیم داد حتی اگر هر روز با دشمن وارد جنگ شویم.

وی اضافه کرد: وحدت جریان‌های مقاومت در منطقه امری ضروری است و تحت هیچ شرایطی نباید این مسئله را دست‌کم گرفت و باید با تمام توان در جهت تقویت محور قدس گام برداشت تا بالاخره به‌یاری خداوند پیروز شویم.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین همچنین تأکید کرد که نبرد سیف القدس نقطه تحولی در تاریخ مبارزات ملت فلسطین بود./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار